Szemerey Szabolcs a kecskeméti CAMPUS beruházás vezetője lemondott pozíciójáról

2020. december 18.

Lemondott 2020.december 31-ei hatállyal Szemerey Szabolcs a Kecskeméti Duális Oktatás Zrt. vezérigazgatója, a CAMPUS beruházás vezetője.

Döntését jogi összeférhetetlenséggel indokolta. A KEDO Zrt. vezetését 2021.január 1-jétől Minda Imre László a KIK-FOR Ingatlan Kezelő és Forgalmazó Kft. jelenlegi igazgatója veszi át.

Szemerey Szabolcs exkluzív interjút adott az EgyetemX Portré magazinnak. A műsor 2020. december 18-án pénteken este 20.00 órától tekinthető meg a Kecskeméti Televízió műsorán.

 

Lemondott a Kecskeméti Duális Oktatás Zrt. vezérigazgatói pozíciójáról Szemerey Szabolcs. Döntését jogi összeférhetetlenség indokolja, ugyanis a Neumann János Egyetemért Alapítvány alapítói jogainak teljes körű gyakorlója az alapítvány kuratóriuma lett 2020 novemberétől. Az összeférhetetlenség ezáltal abból fakad, hogy az alapítvány felügyelő bizottságának tagja Szemereyné Pataki Klaudia, a KEDO Zrt. vezérigazgatójának, Szemerey Szabolcsnak a felesége. Szemerey Szabolcs jelenlegi, KEDO Zrt.-ben betöltött tisztségét még 2015-ben vette át, és sikeresen valósította meg a Kecskeméti CAMPUS projekt első ütemét, melynek eredményeként a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának otthont adó Oktatási Épület valósult meg.

A KEDO Zrt. vezérigazgatói pozícióját 2021. január 1-jétől Minda Imre László tölti be, aki a kecskeméti KIK-FOR Ingatlan Kezelő és Forgalmazó Kft. igazgatói székéből érkezik a CAMPUS projekt megvalósításáért felelős céghez. Az új igazgató kiemelt feladata lesz, hogy az építkezés további kettő ütemét előkészítse és megvalósítsa.

 

Szemerey Szabolcs döntésének hátteréről, a KEDO Zrt. eddigi munkájáról és a jövő feladatairól exkluzív interjú keretében beszél a Kecskeméti Televízió pénteken 20.00 órakor kezdődő EgyetemX Portré című műsorában.