Az épület elsősorban az egyetem oktatási és gazdálkodási tevékenységéhez kapcsolódó adminisztratív teendőket ellátó dolgozóknak ad majd megfelelő teret. A maga kicsit több mint 3000 négyzetméterével ez az épület a Campus legkisebb eleme lesz.

A Rektori Hivatal és Kancellária, valamint az Oktatási Igazgatóság, a Hallgatói Szolgáltató Központ, a Duális Képzési és Módszertani Központ otthona lesz a tetőteraszos épület. Itt dolgoznak majd az egyetem bér- és munkaügyeit, számviteli és pénzügyi feladatait ellátó kollégák is.

A földszinten teraszos büfé fogja várni az ügyintézés után feltöltődni vágyókat. Az épület közvetlen kapcsolatban áll majd az Izsáki úttal, ezért könnyedén elérhető a busszal és gyalogosan érkezők számára.

A tervezett, napfényes tetőterasz nem csak az Adminisztrációs épületen keresztül, de a szomszédos Oktatási épület emeleteiről is elérhető lesz a felsőközlekedőről.

Az épülő Campus területén okos és zöld megoldásokkal kívánjuk biztosítani, hogy élmény legyen a munkában töltött idő. Bízunk benne, hogy az épület esztétikai és technológiai megoldásai eleve elnyerik majd a dolgozók és hallgatók tetszését. A tervezés során felmértük a jövő diákjainak és az egyetem dolgozóinak igényeit, melyeket beépítjük a végső tervekbe. A teljeskörű akadálymentesítésen túl lehetővé tesszük a gépkocsival érkezőknek a mélygarázs használatát, ahová a kerékpárosok is biztonságba helyezhetik járműveiket.

 

Balra az adminisztrációs, jobbra az oktatási épület