Hallássérült látogatóinkat tájékoztatjuk, hogy a videó közben aláfestő zene hallható, érdemi információt tartalmazó szöveg nem hangzik el.

Láttássérült látogatóink számára a leírás a videó alatt található.

2017. április 14.

A videó elején a Kecskeméti Campus felirat, valamint Kecskemét város címere látható, ezután egy Európa térképen jelzik a város helyét. A videó ezután a campusról készült látványtervekből felépülő diavetítés, amelyben csak néhol van animált mozgás.

Első kép: a teljes campus felülnézetből, modern, szürke épületek, körülöttük és közöttük sok zöldfelülettel.

Második kép: napsütéses, kék égbolt alatt közelebbről, oldalról látható majdnem a teljes Campus. Bal oldalon elöl a kilátó, mögötte az adminisztrációs épület van. E mögül látszik ki az oktatási épület felső része. Szemben a Kollégiumok, jobb szélen a Tudástár jobb elöl pedig a multifunkciós épület teteje. A képen szerepel az épületeket összekötő felső közlekedő is.

Harmadik kép: a Kollégiumok és a Tudástár felől nézünk a Campusra: szemben balra a kilátó, bal szélen a Tudástár teteje egészen közelről, kicsit hátrébb a Multifunkciós épület teteje. Szemben az Adminisztrációs épület, jobbra mellette pedig az Oktatási épület. Az épületek között lombos, zöld fák.

Negyedik kép: szemben az Oktatási épület, a bal oldalon kicsit belóg az Adminisztrációs épület is. Az épületek előtt diákok állnak, vagy üldögélnek a narancssárga felületű, kerek formájú ülőpadokon.

Ötödik kép: kövezett sétálóutca az épületek között, a háttérben az Oktatási épülettel.

Hatodik kép: ugyanez a terület, más szögből: baloldalt elöl dísztó, felül a felső közlekedő, szemben pedig zöld fák mögött az egyik kollégiumi épület van.

Hetedik kép: bal oldalt a kilátó, tőle jobbra a Multifunkciós épület egy kis részlete látható, az előtérben egy férfi és egy nő épp elköszönnek egymástól.

Nyolcadik kép: ismét a kilátó, de ezúttal távolabbról, mögötte az Adminisztrációs épületből látszik egy nagyon kicsi rész, sok zöld fával.

Kilencedik kép: a korábban már bemutatott sétálóutca álldogáló, ülő emberekkel; most egész közel állunk a szemben lévő épületekhez: balra az Adminisztrációs, jobbra az Oktatási épület részletei láthatók, felül pedig a felső közlekedő.

Tizedik kép: ismét a sétálóutca, ezúttal a Multifunkciós épület árnyékos teraszáról, ahol néhányan modern formájú, piros székekben ülnek, valaki állva telefonál.

Tizenegyedik kép: a felső közlekedő árnyékából, szemben látható az Adminisztrációs épület egy része, de az előtte álló fák jelentősen kitakarják.

Tizenkettedik kép: a kollégium és a Tudástár közötti árnyékból látható a középső tér fákkal borított része.

Tizenharmadik kép: az Oktatási épület és az egyes számú kollégium közötti átjáró, valamint az épületek közötti rész székekkel, asztalokkal, néhány álldogáló vagy üldögélő emberrel. Ez a diavetítés záróképe, ezután a terveket készítő LIMA tervezőiroda logója látható.