A CAMPUS legnagyobb létesítménye 1200 hallgató befogadására lesz alkalmas – a tervek szerint már a 2019/2020-es tanévtől.

A beruházás első ütemében megépülő, az Izsáki út mellett elhelyezkedő épület nagy előadójában egyszerre 500 diák hallgathatja majd az előadásokat. A modern oktatástechnológiai eszközökkel felszerelt előadó lépcsőzetes kialakítású nézőtere –három térre bontható. Európában egyedülálló módszerrel – a tér a tengelye körül befordulva két kisebb és egy nagyobb teremre osztható, így akár három különböző előadás is folyhat itt párhuzamosan. A kialakuló termek remek helyszínül szolgálnak különböző előadásoknak, konferenciáknak, rendezvényeknek. A három 110 fős közepes előadó, 13 darab 30 fős szemináriumi terem, valamint egy különleges ún. tőzsdetojásban kialakított valódi tőzsdét imitáló terem és egy vizualizációs terem is a Gazdálkodástudományi Kar 3 tanszékének tanulói és oktatói rendelkezésre áll majd.

A dékáni hivatal a harmadik emeleten, a tanszékek az épület déli részén kapnak helyet. Az előadótermek és a tanszékek természetes bevilágítással és szellőzéssel kerülnek kialakításra.

 

Az oktatási épület