A CAMPUS legnagyobb létesítménye 1200 hallgató befogadására alkalmas. 2019/2020-es tanévtől fogadja a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának hallgatóit.

A beruházás első ütemében megépült Oktatási épület, az Izsáki út mellett helyezkedik el és Magyarországon egyedülálló nagyelőadójában egyszerre 500 diák hallgathatja az előadásokat. A modern oktatástechnológiai eszközökkel felszerelt előadó lépcsőzetes kialakítású nézőtere három térre bontható. Európában is egyedülálló módszerrel – a tér a tengelye körül befordulva két kisebb és egy nagyobb teremre osztható, így akár három különböző előadás is folyhat itt párhuzamosan. A kialakuló termek remek helyszínül szolgálnak különböző előadásoknak, konferenciáknak, rendezvényeknek. A három 110 fős közepes előadó, 13 darab 30 fős szemináriumi terem, valamint egy különleges ún. tőzsdetojásban kialakított valódi tőzsdét imitáló terem és egy vizualizációs terem is a Gazdálkodástudományi Kar 3 tanszékének tanulói és oktatói rendelkezésre állnak.

Az Oktatási Épület irodai részében a dékáni hivatal valamint a tanszékek kapnak helyet. Az előadótermek és a tanszékek természetes bevilágítással és szellőzéssel biztosítják a legmodernebb munkakörülményeket.

GALÉRIA

Az oktatási épület