MEGKEZDŐDÖTT AZ OKTATÁS A CAMPUSON – „Never stop learning”

2019. október 9.

Magyarország harmadik legnépszerűbb MBA (Master of Business Administration) képzésében résztvevő hallgatók léptek be a kecskeméti CAMPUS ajtaján szombaton, ahol a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának kollégái fogadták őket, már az új épületben.

Sajtóközlemény

 

 

A beruházó KEDO Zrt. 2019. szeptember 25-én átvette az épületet a kivitelező ZÁÉV Zrt-től, így már most megindulhatott az oktatás az épület néhány exkluzív előadótermében. A GTK Dékáni Hivatala és az oktató kollégák is örömmel vették birtokba az irodákat.

Az impozáns, hipermodern épület „üzembe állítása” összetett, több lépcsős folyamat, a beköltözés utáni finomhangolás még zajlik, de október 15-re teljes terjedelmében átvételre kerül az épület.

A Gazdaságtudományi Kar alapszakos képzéseinek átirányítása is zajlik, a hétfői hallgatói fórum keretében az alapszakos hallgatók is átvonultak a CAMPUS-ba. Ezzel a GTK hallgatóinak többsége már ebben a modern és csodálatos épületben folytathatja tanulmányait. A GTK hallgatói látványos meglepetéssel készültek az épület átvételére, a hallgatói flash-mob egy „élő” GTK alakzatot formált az aulában.

A Neumann János Egyetem vezetőségének döntésével összhangban a beruházó az Egyetem minden karának lehetőséget biztosít az új CAMPUS oktatási célú igénybevételére, biztosítva ezzel, hogy az elképzeléseknek megfelelően élettel teljenek meg az előadó és szemináriumi termek.