1225 új hallgatót vett fel a Neumann János Egyetem

2018. július 26.

“…a meghirdetett MBA képzés is nagyon népszerű, hiszen a felvételi eljárásban országos szinten a felvételi számok alapján harmadik helyezést ért el az Egyetem, a vidéki egyetemek között pedig az első.”

A GAMF Műszaki és Informatikai Karon 564, a kecskeméti Gazdaságtudományi Karon 113, a Pedagógusképző Karon 170, a szolnoki Gazdálkodási Karon pedig 299, a Kertészeti és Vidékfejlesztési Karon 79 új hallgató kezdheti meg tanulmányait szeptemberben.

A GAMF Műszaki és Informatikai Karon a legnagyobb népszerűségnek örvendő szakok továbbra is a gépészmérnöki és a mérnökinformatikus képzések, a tavalyihoz képest azonban a legnagyobb arányú növekedést a logisztikai mérnöki szak érte el.

A Pedagógusképző Karon idén is növekedett az alapképzésre felvételt nyert hallgatók száma. A tavalyihoz képest 15%-kal több hallgató nyert felvételt a karra, az újonnan indított közösségszervezés alapszak is jól debütált.

A teljes cikk itt olvasható: https://www.uni-neumann.hu/tobb-mint-1200-hallgato-orulhet-hogy-elso-korben-felvetelt-nyert-a-neumann-janos-egyetemre-